Elfsborg-talang klar för CSKA Moskva

  Alibek Aliev lämnar IF Elfsborg för spel i den ryska ligan och CSKA Moskva, det bekräftar den allsvenska klubben på sin hemsida. 18-åringen kommer att spela med A-laget och ansluter till klubbens träningsläger på måndag som man har nere i Spanien.

 – Givetvis är det mycket som snurrar i huvet nu men mest av allt är jag bara glad. Vilken fantastisk chans jag får! Jag vill tacka Elfsborg av hela mitt hjärta. Utan klubben hade jag aldrig varit där jag är idag. De har hjälpt mig att förbättra allt och gjort mig till en mer komplett spelare. Jag har haft en otroligt god relation med både ledare och spelare där jag har lärt mig någonting från alla. Mest av alla vill jag tacka Tony Lundqvist. Han har funnits för mig från dag ett och hjälpt mig med allt, säger Alibek Aliev.

   Han berättar även att hans pappa kommer att flytta med till Moskva för att hjälpa till med allt.

– Jag har haft en fantastisk tid i Elfsborg, träffat många underbara människor och fått vänner för livet. Är det någon klubb som jag verkligen vill komma tillbaka till någon gång så är det Elfsborg, det kan jag säga med 100 procent säkerhet, avslutar han.

Alibek Alievs föräldrar kommer ifrån Ryssland och även Alibek pratar ryska. Han beskriver flytten som att ”få åka hem”.

 

Källa: elfsborg.se

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply