Elfsborg räddade en poäng mot jumbon

Båda lagen var desperata att vinna. Brommapojkarna för att hänga med i bottenstriden, och Elfsborg för att klamra sig fast i toppen.

Matchen var till en början ganska avvaktande, men i upptakten av den andra halvleken tände den till. 1-0 till gästerna efter att mittfältaren Henning Hauger olyckligt skickat in bollen i eget mål.

Tjugo minuter senare var det dags igen. Jacob Une Larsson kunde nicka in tvåan från nära håll efter en markeringsmiss av Elfsborgsförsvararen Sebastian Holmén.

I matchminut 80 skulle dock samme Holmén få sin revansch då han nickade in Elfsborgs reducering bakom BP-målvakten Davor Blazević.

Dessvärre, med BP-ögon sett, så lyckades hemmalaget även kvittera. Johan Larssons inlägg prickade Marcus Rohdéns panna och 2-2 var ett faktum.

Matchen på Borås Arena slutade just 2-2, vilket nog både Janne Mian och Stefan Billborn, lagets respektive tränare, är hyfsat nöjda med.