Elche tog poäng i Villarreal

Villarreal och Elche gjorde var sitt mål på El Madrigal och fick åka hem med ett poäng vardera. Slutresultatet blev 1-1 efter en ganska händelselös tillställning.

Det var en ganska chanslös match till en början mellan Villarreal och Elche. Båda lagen hade sina lägen, men det var inga riktigt klara målchanser. Det ändrades när Alberto Botia blev fälld och domaren valde att peka på straffpunkten. Straff för Elche och Damian Suarez gjorde inga misstag. 1-0 till bortalaget efter 31 minuters spel. Hemmalaget jagade kvittering och de fick också utdelning. I den 43:e minuten kom målet. Efter snyggt spel var det Jonathan Pereira som satte dit bollen. 1-1 stod sig till pausvilan.

I den andra halvleken hände det inte så mycket. Båda lagen jagade ett mål, men hade svårt att hitta några riktiga målchanser. Hemmalaget var närmast 2-1-målet men fick inte in bollen. De matade många inlägg men hade inte många som fyllde på. Matchen slutade 1-1 och lagen fick dela på poängen.