Eftertraktade mittfältaren: ”Kommer att ta ett beslut snart”

Andreas Landgren, 24, stod för en fin säsong i Halmstad under den gångna säsongen. Mittfältaren, som var utlånad från norska Fredrikstad, är stekhet på transfermarknaden och jagas nu av såväl HBK, Helsingborg och ett flertal andra klubbar. Men mittfältaren har ännu inte bestämt sig vart han spelar under den kommande säsongen.

– Jag för en diskussion med Halmstad och har gjort det under en längre tid. Sedan är Helsingborg med på banan också och där har vi haft en kontinuerlig kontakt under en längre tid. Det står väl och väger lite där. Men sedan finns det intresse från Norge, det har blivit det nu de senaste dagarna. Sedan har jag pratat lite med en annan allsvensk klubb som har sagt att man är intresserad. Det är där det står, säger Landgren till fotbollskanalen.se och fortsätter:

– Jag tror det dröjer en vecka innan det rör på sig ordentligt. Jag vill komma till en klubb och göra en hel försäsong och verkligen komma in bra i laget. Om det är i Norge eller Sverige så är det samma principer. Jag kommer att ta ett beslut snart och då kanske det är någon klubb som åker bort eftersom man kanske inte kommer till skott. Det handlar om att ta ett beslut och köra på det.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365