Efter Ralf Edströms känga – Toivonens synpunkt på det hela

I det holländska fotbollsmagasinet Voetbal International gick Ralf Edström ut och slängde en rejäl känga mot PSV Eindhovens Ola Toivonen. Edström, som en gång i tiden också spelat i PSV, menade på att Toivonenhan har stora problem med Toivonens personlighet.

”Han är bortskämd som tyvärr många fotbollsspelare är. Problemet är hans karaktär, hans humörsvängningar för att vara exakt. Som junior kunde Ola fullfölja situationer med att dela ut en armbåge till en motståndare. Det är något som har blivit bättre med åren, men det är ändå inte helt bra. Jag har ingen sympatisk bild av honom,” sa Edström till magasinet.

Ralf Edströms känga fick som sagt Zlatan Ibrahimovic och även Erik Hamrén att backa upp Ola och när landslaget samlades på måndagen, inför VM-kvalmatcherna mot Österrike och Tyskland, berättade Ola Toivonen att han tagit del av Edströms attack, och den svenske stjärnan tycker att uttalandet var minst sagt konstigt.

”Jag hörde det. Det var holländarna som sa det. Vad ska jag säga? Han gillar att prata,” säger Toivonen.

”Det kanske var lite konstigt eftersom han inte känner mig. Men det stör mig absolut inte. Jag bryr mig inte speciellt mycket om det. Det gör mig absolut ingenting.”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply