Durmaz talar ut om petningen i Olympiakos

Jimmy Durmaz talar ut om petningen i Olympiakos CL-trupp

När Olympiakos registrerade sin Champions League-trupp under onsdagen fanns en viss Jimmy Durmaz inte med. Nu talar den svenske landslagsmannen ut om hur han tog beskedet.

Jimmy Durmaz har fått chansen bägge ligamatcher under säsongsinledningen för Olympiakos. Svensken har kommit tillbaka ur frysboxen under Michel-tiden och sina skadebekymmer under våren. Trots det kom ett chockbesked för Durmaz när Olympiakos inte tog med honom till Champions League-truppen.

25-åringen har ryktats intensivt till både Fenerbahce och Trabzonspor i sommar men han själv var tydlig med att han inte ville stanna. Därför kom petningen som en chock och till SportExpressen talar han nu ut om hela situationen och hur han tog beskedet.
– Det är klart att alla spelare i samma sits som mig hade varit väldigt besviken. Jag flyttade till Grekland för att spela i Champions League. Nu blev det inte så i år. Jag var besviken i några timmar och sedan var det bara att flytta fokus till landslaget och spela de viktiga matcherna, säger Durmaz till SportExpressen.

Den Forward-fostrade mittfältaren tycker Olympiakos agerande är väldigt konstigt och hans besvikelse.
– Klart att det känns konstigt för mig när jag fått spela alla träningsmatcherna från start, båda ligamatcherna från start. Dessutom har det funnits klubbar som varit intresserade men då har tränaren sagt att han vill ha mig. Jag valde att vara kvar och klubben ville ha kvar mig så det är klart att det känns konstigt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply