Drömstarten lade grunden för Reals nya kross

Real Madrid skuggar toppen av La Liga och hade endast en sak i sikte under matchen mot Almeria – tre poäng.

Det skulle börja bra. Cristiano Ronaldo fortsatte sin imponerande form med ett mål redan i den tredje minuten.

Det skulle endast stå 1-0 i halvtid, men i andra halvlek skulle det rasa för Almeria.

I den 61:a minuten skulle den hårt kritiserade Karim Benzema utöka ledningen till 2-0.

Rekordförvärvet Gareth Bale skulle också få göra mål, då han slog till i den 72:a minuten.

Endast två senare var det dags igen, men då var det ett annat nyförvärv som hamnade i målprotokollet. Denna gång var det den unge Isco som slog till.

I den 80:e minuten skulle även 5-0 komma, då genom supertalangen Alvaro Morata.

Det skulle vara matchens sista mål, och man kunde konstatera att Real Madrid stått för ännu en övertygande insats.