Dortmund och United gör upp om talangen

Rafik Zekhnini jagas av flera storklubbar

Efter den fina insatsen mot Borussia Dortmund i Europa League vill flertalet klubbar köpa loss 17-åringen.

Innan norska Odds match mot Borussia Dortmunds match i torsdags i Europa League var det inte många som visste vem 17-årige Rafik Zekhnini var, nu jagas den unge supertalangen av flera av Europas största klubbar. Enligt VG ska både Dortmund och Manchester United ha kontaktat klubben om spelarens tjänster. De båda klubbarna ska vara villiga att erbjuda både spelaren och Odd en bra ekonomisk ersättning för att genomföra en affär i sommar.

I Norge jämför man spelaren med Martin Ödegaard och det finns även de experter som menar på att 17-åringen kan komma att bli bättre än Real Madrid-talangen.

Inga planer på att lämna

Efter matchen intervjuades spelaren av tidningens utsände och Zekhnini fick då frågan om han skulle vara intresserat att lämna Norge för spel utomlands.

– Jag är lycklig i Odd, jag är en Odd-spelare och jag tänker inte på något annat, berättade spelaren under torsdagskvällen.

Fick beröm av Hummels

Precis innan Zekhnini ställde sig framför intervjumikrofonen fick han beröm av Dortmunds försvara Mats Hummels, som blev chockad när han fick veta spelarens ålder.

– Whats the f***, var spelarens kommentar när han fick reda på att Zekhnini endastvar 17 år.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply