Domenico Berardi så gott som klar för spel i Inter nästa säsong

Domenico Berardi så gott som klar för spel i Inter nästa säsong

Inter värvar Domenico Berardi

Enligt italienska medier kommer Inter skriva kontrakt med anfallaren Domenico Berardi som senaste säsongerna representerat Sassoulo.

Domenico Berardi slog igenom 2014 då han på en halvlek stod för ett hattrick i bortamatchen mot Fiorentina, något som fick många att vända blickarna mot spelaren som representerar Sassuolo. Det var länge oklart var Berardi skulle spela sin fotboll men tillslut blev det en fortsättning i Sassuolo, men nu sägs en flytt vara nära för anfallaren. Det är italienska Il Giornale som rapporterar att spelaren är överens med Inter om ett kontrakt som börjar gälla 1 juli.

Berardis nuvarande kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2019 men hur långt kontraktet med Inter kommer gälla är oklart. Det mesta tyder på att spelaren kommer skriva på ett kontrakt som sträcker sig över de tre eller fyra kommande säsongerna, detta för att ta det sista steget till att bli en fullt utvecklad anfallare.

Hur mycket övergången kommer vara värd finns det inga uppgifter om men när Berardi såldes från Juventus till Sassuolo betalade man 8,5 miljoner pund. Spelaren värde ligger på 17 miljoner pund, detta enligt transfermakt.

Även Chelsea med Antonio Conte i spetsen ska vara intresserade av spelaren.

”Alexis Sánchez borde spela i Inter”

Alexis Sánchez har länge kopplats ihop med en flytt bort från klubben, med diverse storklubbar likt Paris Saint-Germain och Juventus ivriga att få chilenarens signatur, såväl som en del kinesiska klubbar beredda att erbjuda stora summor pengar för anfallaren. Nu uttalar sig Sánchez landslagskollega Gary Medel om Sanchez framtid och menar på att han borde välja Inter Milan istället, som Medel menar på har ett mycket spännande fotbollsprojekt på gång, detta skriver Daily Mail via Corriere dello Sport.

– Alexis är en spelare som alla vet om. Han är en av de där anfallarna som alla toppklubbar kollar på, sade Medel till det italienska mediet.

– Jag vet inte vad hans framtid kommer  att vara, men om han ber om information om Inter så kommer jag att säga att vi har ett fantastiskt lag, en väldigt bra tränare och direktörer som är hungriga och vill ha segrar. Du kommer inte att hitta ett projekt som detta någon annanstans, avslutade Medel.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply