Diego Costa i samtal med Atletico Madrid

Diego Costa i samtal med Atletico Madrid

Diego Costa lämnar Chelsea i sommar?

Uppgifter om att Diego Costa vill återvända till Atlético Madrid har florerat runt länge, nu kommer nya rapporter om att spelaren är i samtal med Atlético Madrid.

Att Diego Costa skulle vilja lämna Chelsea i sommar blir allt mer uppjagat. Redan i slutet av förra säsongen kunde vi på Silly Season Sverige avslöja att Diego Costa kan återvända till Atlético Madrid. Flera medier hängde på och det rapporterades även att Atlético Madrid ville värva Pedro från Chelsea som nobbade Atléticos bud på Diego Costa. Men den spanska landslagsanfallaren har inte gett upp hoppet om att återvända till den spanska huvudstaden.

Tidigare har vi skrivit om att Atlético Madrids president Enrique Cerezo ofta pratar med spelaren som bland annat vann La Liga och Copa del Rey i den rödvita klubben.

– Jag pratar med Diego Costa ganska ofta. Han har ett ganska långt kontrakt med Chelsea och vi har inte pratat med dem om honom. Att han skulle komma tillbaka till Atlético Madrid i sommar är en hypotetisk sak. Vi får se vad som händer i sommar då vi har ett litet problem. Vi har fått ett transferförbud som vi överklagat och vi får se om vi kan värva någon spelare i sommar.

Engelska tidningar rapporterar nu att de båda parterna pratar om att återförendas i sommar, detta då Atlético inte riktigt fått till målskyttet denna säsong, samtidigt som man sålt Jackson Martínez till Guangzhou Evergrande.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply