bet365

Di Maria lycklig efter flytten

Angel Di Maria är lycklig efter flytten från Manchester United

Trots Angel Di Marias succéstart på sin United-karriär lyckades argentinaren inte leva upp till den höga prislappen som den engelska klubben betalade för honom. Di Maria säger att en av anledningarna till den tuffa säsongen i Premier League var att han och hans familj aldrig var lyckliga i England. Men efter flytten till Paris Saint-Germain i sommar har Di Maria hittat glädjen igen. 

Efter den tuffa tiden i Manchester United förra säsongen säger Angel Di Maria nu att han är lycklig igen efter flytten till Paris Saint-Germain i sommar. När Di Maria skrev på för United för lite mer än ett år sedan blev argentinaren den dyraste spelaren någonsin för en brittisk klubb då prislappen landade på 59,7 miljoner pund. Men trots den fina starten hos Manchester-klubben lyckades argentinaren inte leva upp till den höga prislappen. En anledning säger Di Maria ska ha varit att han och hans familj aldrig kände sig lyckliga i England. En annan ska ha varit det uteblivna Champions League-spelet. Di Maria var en av nyckelfigurerna när Real Madrid tog hem turneringen 2013/2014, innan flytten till United.

– Ja, jag saknade det väldigt mycket, säger Di Maria till UEFA.com.

”Vi har chans att utmana i Champions League”

Numera befinner sig Angel Di Maria i Paris Saint-Germain, där argentinaren har imponerat stort under sin första tid i Frankrike. Di Maria känner att han och hans familj kommit in bra i klubben och i staden och han tror att klubben har en stor chans att utmana om titeln i hans favoritturnering, nämligen Champions League.

– Det är väldigt trevligt här, varje dag tränar jag med ett leende. Jag är väldigt glad att vara här och jag har kommit in bra i laget, säger Di Maria till franska L´equipe och fortsätter.

– Paris är en väldigt härlig stad. Min familj har känt sig hemma här sedan första dagen de kom, vilket är viktigt därför jag då kan fokusera mer på fotbollen. Från den första dagen kunde jag se kvalitén i gruppen och ambitionen alla har att vinna Champions League. Vi har alla samma ambitioner och med spelarna som finns här tror jag vi har en bra chans att ta hem titeln.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365