Derek Boateng vill tillbaka till AIK

AIK kan få tillbaka Derek Boateng

Han har tidigare spenderat tre säsonger i AIK och flyttade därefter till Israel och vidare till La Liga, nu vill Derek Boateng tillbaka till Stockholm efter sju nya klubbadresser.

Derek Boateng kan komma att ätervända till AIK inför nästa säsong, det säger han till Fotbolldirekt.se .

– Jag vill tillbaka. Jag har alltid följt AIK och har aldrig förlorat kontakten eller intresset med klubben trots att det gått så många år sedan jag lämnade AIK, säger Derek Boateng.

Redan förra året berättade spelaren för Sportbladet att han ville tillbaka till den svenska huvudstadsklubben och nu kan det hela bli verklighet. I en intervju med Fotbolldirekt säger han att intresset för att spela på Friends Arena är stort, och att han vill göra det nu.
– Nej, nej, inte i framtiden. Jag vill spela i AIK, nu. Jag vill tillbaka nu och spela i AIK nästa säsong. Min agent är beredd att resa, han försöker hitta ett datum med AIK för att resa till Stockholm, säger han och fortsätter:

– Ja, jag pratar med AIK. Jag har kontakter med Björn Wesström. Jag har förklarat att jag vill spela för AIK.

Derek Boateng är för tillfället klubblös efter att ha spelat i La liga under det senaste året där Rayo Vallecano och Eibar varit klubbadresser.
– Jag har fått erbjudanden. Det finns flera klubbar i Segunda división i Spanien som är intresserade. Men jag har bestämt mig för att det är nu eller aldrig med AIK igen och jag har ju alltid lovat att komma tillbaka. Och som AIK har utvecklats som klubb så är det jätteintressant. Jag har som jag sade alltid följt AIK sedan jag lämnade så jag vet hur det ser ut i dag.

– Jag har aldrig gett upp tanken på AIK, inte efter all den kärlek fansen har visat mig i alla år.

Sen tidigare är det klart att klubben hämtar in Eero Markkanen till nästa säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply