bet365

Denis Cheryshev: ”Pratar inte mycket med Rafael Benítez”

Denis Cheryshev berättar om läget i Real Madrid

Säger till rysk media att det inte finns några konflikter mellan honom och tränare Rafael Benítez men att man inte pratar speciellt mycket med tränaren Rafael Benítez.

Denis Cheryshev har tidigare varit utlånad till bland annat Sevilla och Villarreal La Liga för att få speltid. Denna säsong valde den ryske landslagsspelaren att stanna och prova lyckan i Real Madrid, något som gick särskillt bra. Spelaren har ofta fått sitta på bänken eller läktaren men trots det säger han att han inte ångrar sig.

– Allt man gör är för att bli bättre. Jag ångrar inte att jag stannade i Real Madrid, även om jag inte fått särskillt mycket speltid. Jag har inte någon konflikt med Benítez, men om jag ska vara ärlig kan jag säga att jag inte pratar mycket med honom, säger spelaren som för tillfället är på landslagssamling med Ryssland som kommer att spela två vänskapsmatcher mot Portugal och Kroatien under landslagsuppehållet.

24-åringen säger även att han inte känner att det tagit på självförtoendet att inte få spela på lång tid.

– Jag känner att jag är bra på alla plan och att jag har mycket vilja. Självklart vill man alltid spela mer men situationen är inte lätt. Det gäller att vara stark och blicka framåt, fortsätter han.

Spelaren som har en utköpsklausul på 20 miljoner euro kommer varken att få möte Cristiano Ronaldo eller Pepe då båda fått ledigt från landslaget, likadant med Modric och Kovacic i den andra matchen där Modric är skadad och Kovacic spelar med U21-landslaget.

Denna säsong har det blivit totalt två matcher och 35 minuter för ryssen som troligen kommer att lämna Real Madrid efter säsongen. Bland annat ska Arsenal vara intresserade samtidigt som Reading också kommit upp som alternativ.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply