Delad pott på Behrn Arena

Gefle IF såg ut att vara påväg mot en viktig trepoängare på Behrn Arena mot Örebro. Nordin Gerzic ville dock annat och lagen fick dela på poängen.

Annars började det bra för Gefle. I den 27:e minuten dök Jonas Lantto upp på den bortre stolpen och gjorde 0-1. Det målet blev den första halvlekens enda.

Det skulle dröja till den 73:e minuten innan vi fick se nästa mål. Det var, inte helt oväntat, måltjuven Shpetim Hasani som satte foten till efter en frisparksvariant och gjorde 1-1.

Det såg ändå ut som att norrlänningarna skulle få resa hem med tre poäng sedan Johan Oremo kyligt placerat in en straff när endast 4 minuter återstod av full tid.

Men som sagt så fick Nordin Gerzic det sista ordet. Mittfältskreatören vinklade vackert in en frispark i matchens sista minut och matchen slutar 2-2. Tungt poängtapp för GIF som går upp på 8 inspelade poäng, lika många som bottenkonkurrenterna Halmstad och Mjällby.