Del Piero: ”Jag kunde ha gått till Milan”

Alessandro Del Piero, 40, står just nu och stampar gällande om han ska fortsätta eller inte med spelarkarriären. Oavsett vilket beslut han fattar har stjärnan en fantastisk karriär bakom sig, med framgångar i det italienska landslagset och inte minst i Juventus, där han tagit en plats bland de allra största legendarerna.

Inför morgondagens heta möte mellan Juventus och Milan på Juventus Stadium, har stjärnan blivit intervjuad. Och där avslöjar han att det faktiskt kunde blivit Milan istället. 

– Milan försökte få mig 1992, innan jag flyttade till Juventus. Agradi, Padovas sportdirektör, frågade om mycket pengar så jag gick till Juventus. Men Berlusconi, jag kan säga en sak till dig: Jag är klubblös nu så om du fortfarande vill ha mig…, säger Del Piero skämtsamt i en intervju med Gazzetta dello Sport.

– Men seriöst, jag är glad över att han värderar mig så högt. Jag skulle ha älskat att få spela med några av Rossoneris spelare, men turligt nog fick jag göra det i landslaget, säger Del Piero och fortsätter:

– Det skulle varit kul att vara partner till Marco van Basten med tanke på den klass han höll och hur han spelade som central anfallare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply