David Elms fina gest – bjuder fans på 300 biljetter

bet365

David Elm må vara skadad, men han hjälper till ändå – i alla fall utanför planen. Nu bjuder han Kalmar FF-supportrar på 300 matchbiljetter för att även dem som inte har råd ska få möjlighet att gå och se fotboll live.

David Elm är en viktig spelare för Kalmar FF, men tyvärr för hans och lagets del missar han de sista matcherna i årets upplaga av Allsvenskan efter en hjärnskakning han drog på sig i en match mot GIF Sundsvall. Han tänker dock inte bara sitta och titta på, utan nu vill han bidra på sitt sätt utanför planen.

Bjuder på 300 biljetter

David Elm vädjar till hemmalagets fans att man ska glömma allt det ”negativa” under säsongen och avslutar året med hejaramsor i dur snarare än moll.

– Det har varit rätt mycket negativt runt KFF den här säsongen och jag vill vara med och sprida en positiv atmosfär och stämning som vi kan ta med oss in i 2016. Min önskan är att publiken sluter upp och ger oss energi de här två sista matcherna. Jag vet hur mycket det betyder när det är mycket folk på läktarna, säger David Elm till 24kalmar.se.

Han vill dock inte endast uppmana supportrarna till att komma på matchen. David Elm har valt att köpa hela 300 matchbiljetter till lagets två sista hemmamatcher mot Djurgården och Gefle för att ge till hemmalagets fans som inte har den ekonomiska tryggheten att kunna köpa biljetter själva.

– Detta är biljetter som jag vill ge till människor som inte har råd att gå på en match, säger han.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365