Wayne Rooney knäskadad – borta i upp till sex veckor

Wayne Rooney knäskadad - borta i upp till sex veckor
bet365

Wayne Rooney har dragit på sig en knäskada, kan vara borta i upp till sex veckor

Wayne Rooney följde inte med resten av truppen till Europa League-mötet med Midtjylland på torsdag. Anfallaren är knäskadad och kan vara borta i upp till sex veckor.

Rooney följde inte med truppen till Danmark där Manchester United ska möta Midtjylland i Europa League på torsdag. Enligt Daily Mirror ska Rooney dragit på sig en knäskada som kan hålla honom borta från fotbollsplanen i upp till sex veckor. Skadan ådrog han sig på träningen i dagarnadå han i lördagens förlustmatch mot Sunderland såg ut att vara fri från problem.

Skadan som engelsmannen har dragit på sig kommer väldigt olägligt för både klubben och landslaget. Manchester United som försöker nå en toppfyra placering i ligan, fortfarande är kvar i Europa och i FA cupen kommer Rooney vara viktig för laget när säsongen börjar gå mot sitt slut.

Nyheten om skadan oroar förbundskaptenen Roy Hodgson, om han kan få tillbaka sin kapten skadefri och i form till EM slutspelet i sommar. Rooney som ska leda detta unga engelska landslag att försöka utmana de stora nationerna. Till VM 2006 hamnade Wayne Rooney i en liknande sits där han skadade sig innan turneringen och hade sedan svårt att komma i form.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply