Svenskduon kan få lämna Bröndby

bet365

Utrensning i spelartruppen – då riskerar svenskarna att få lämna

Bröndby har gått igenom en turbulent period med en ekonomisk kris och bygger därför om truppen inför framtiden. Då riskerar Johan Elmander och Michael Almebäck att få lämna den danska klubben.

Det är Ekstrabladet som rapporterar om kontraktssituationen i Bröndby. Sju spelare sitter på kontrakt som löper ut nästa sommar och man skulle spara in runt en miljon danska kronor i månaden genom att släppa dessa. Bland de sju spelarna återfinns landslagsaktuella Johan Elmander och hans landsman Michael Almebäck.

Dröjer med beslutet

Något beslut gällande svenskarnas framtid hos klubben väntar man dock med fram tills våren, vilket innebär att de får sväva i ovisshet under de kommande månaderna om man inte skulle bli köpt redan i vinter.

– Jag har verkligen stor möjlighet att sätta min prägel på framtidens Bröndby-trupp. För mig handlar det om att välja mellan kontinuitet och att göra stora förändringar, säger sportchefen Troels Bech till tidningen.

Johan Elmander har sått för fyra mål under de tre senaste matcherna och nämns som aktuell i Erik Hamréns startelva i Play off-matcherna mot Danmark.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply