Dani Alves: ”Ni kommer sakna mig när jag lämnar”

Dani Alves kritisk mot pressen Säger efter vinsten mot Arsenal att han kommer stanna i klubben så länge de båda parterna och att när han väl lämnar kommer journalisterna att sakna honom. Dani Alves bjuder ofta på rubriker. Brasilianaren har vid flertalet tillfällen uttalat sig om fotboll och allt runt omkring sporten, kritik som inte gillats av alla. Trots att spelaren har kontrakt med FC Barcelona till sommaren 2017 med option på ytterligare ett år dyker flyktryktena upp titt som tätt och nu ryter Alves till. – Transferryktena irriterar mig. Jag har lyssnat på samma rykte om att jag lämnar i sommar de senaste nio åren, säger Alves enligt Goal.com och fortsätter: – De pratar alltid om mig. De säger aldrig något om Messi, Suarez eller Neymar. De måste röra på marknaden och skapa kontroverser för att sälja tidningar. Men jag är van vid det och jag måste bara fortsätta göra vad jag gör. – Jag kommer stanna i klubben så länge de vill ha mig och så länge jag vill vara här. Vi är bara små bitar av pusslet och klubben beslutar vad som är bäst för klubben. Vi måste respektera det. Men vad jag kan säga är att ni kommer sakna mig när jag är borta.

Dani Alves kritisk mot pressen

Säger efter vinsten mot Arsenal att han kommer stanna i klubben så länge de båda parterna och att när han väl lämnar kommer journalisterna att sakna honom.

Dani Alves bjuder ofta på rubriker. Brasilianaren har vid flertalet tillfällen uttalat sig om fotboll och allt runt omkring sporten, kritik som inte gillats av alla.

Trots att spelaren har kontrakt med FC Barcelona till sommaren 2017 med option på ytterligare ett år dyker flyktryktena upp titt som tätt och nu ryter Alves till.

–  Transferryktena irriterar mig. Jag har lyssnat på samma rykte om att jag lämnar i sommar de senaste nio åren, säger Alves enligt Goal.com och fortsätter:

– De pratar alltid om mig. De säger aldrig något om Messi, Suarez eller Neymar. De måste röra på marknaden och skapa kontroverser för att sälja tidningar. Men jag är van vid det och jag måste bara fortsätta göra vad jag gör.

– Jag kommer stanna i klubben så länge de vill ha mig och så länge jag vill vara här. Vi är bara små bitar av pusslet och klubben beslutar vad som är bäst för klubben. Vi måste respektera det. Men vad jag kan säga är att ni kommer sakna mig när jag är borta.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply