Cristiano Ronaldos privatjet kraschade i Barcelona

bet365
bet365

Cristiano Ronaldos privatflygplan kraschade utan superstjärnan

Under tisdagskvällen spelade Cristiano Ronaldo och Real Madrid mot Borussia Dortmund. Dagen efter kraschade superstjärnans privatjet i Barcelona, men portugisen själv var inte ombord.

Cristiano Ronaldos Real Madrid hade en nyckelmatch mot Borussia Dortmund i Champions League under tisdagskvällen. Man såg ut att besegra tyskarna, men ett sent dundermål av André Schürrle gjorde att matchen slutade 2-2. Det var dock inte i Dortmund alla action runt Ronaldo var i veckan, utan det var även kalabalik i Barcelona.

Ronaldos privatjet har nämligen varit med om en krasch. En av världens bästa fotbollsspelare har råd att köpa en del grejer, därför beslutade sig Ronaldo för att investera i en privatjet förra året värd 150 miljoner kronor. Lyckligtvis var Ronaldo inte på planet, inte hans familj heller och ingen person kom till skada.

Kraschlandade i Barcelona

Det var under onsdagskvällen som planet, som var uthyrt till ett företag under kvällen, skulle landa på en flygbana i Barcelona som landningsutrustningen inte utlöstes. Istället tvingades planet krascha, men som tur var lyckades piloten komma ner så pass mjukt och i så pass låg hastighet att endast planet kom till skada och ingen av personerna ombord.

Det återstår att se vad superstjärnan har att säga om saken. Frågan är om han är lika kylig som han är som i uttalandena mot Xavi.

MISSA INTE: De lyckligaste ögonblicken i Ronaldos karriär.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply