Cristiano Ronaldos kaxiga hån mot lagkamraten: Jag gör mål – vad har du gjort?

Ronaldos hån mot lagkamraten – ”Jag har gjort mål – vad har du gjort?”

Cristiano Ronaldo har hamnat i blåsväder igen för ett uttalande. Det var efter att han gjort mål mot Valencia som han brast ut och hånade sin egna lagkamrat.

Det var i den senaste matchen i La Liga mot Valencia som Cristiano Ronaldo reducerade med en läcker nick i slutet av den första halvleken. Superstjärnan, som under den senaste tiden fått utstå tuff kritik från både fans och journalister, samt medspelare, tog då ut sin glädje, på ett ganska frustrerat sätt.

– Jag har gjort mål nu, vad har du gjort? skriker Ronaldo till en lagkamrat enligt den spanska tidningen AS.

Upprörda känslor i Madrid

Vem han skrek till är inte klart då de spanska kamerorna bara plockade upp vad han skrev, och inte till vem. Men hans uttalande har ändå retat upp känslorna i den spanska huvudstaden. Ronaldo har under den här säsongen ibland kallats överbetald och att hans karriär på väg mot sitt slut.

Ronaldos mål innebar en reducering till 2-1 för Real Madrid, men Marängerna förlorade ändå matchen och nu börjar Barcelona komma närmare då de bara är en poäng efter. Barcelona möter i nästa match Atletico Madrid i ligan medans Real Madrid bland annat har ett tufft bortamöte kvar mot John Guidettis Celta Vigo.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply