CR7 avslutar karriären i USA?

Miami, Los Angeles och New York. Där har ni tre städer som, enligt den amerikanska tidningen, lockar Cristiano Ronaldo till att pröva på spel i Major Soccer League, även kallat MLS. Ronaldo uppges vilja flytta till USA när kontraktet med Real Madrid går ut 2018.

Fotbollen i USA växer och intresset blir bara större för varje säsong som går. Om den portugisiske superstjärnan skulle välja MLS som slutstation i karrären så finns det ett koppel av lag att välja bland i städerna som tidigare nämnts. New York har för närvarande två lag i högsta ligan, New York Red Bulls och det nystartade New York City och från och med 2018 kommer även Los Angeles ha två lag i spel då Los Angeles FC gör LA Galaxy sällskap i ligan.

Miami har i nuläget inget fotbollslag men ikonen David Beckham leder projektet att starta upp ett MLS-lag i staden under 2017. Projektet haltar något då byggandet av en ny stadion inte riktigt gått som planerat, men kan Beckham övertala Ronaldo finns det nog mycket som talar för att staden skyndar på projektet.

Sedan tidigare har David Villa, Sebastian Giovinco och Kaka anlänt till USA och till sommaren blir det än mer namnkunnigt då Steven Gerrard och Frank Lampard ansluter till den allt mer stjärnspäckade ligan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply