Claudio Bravo kommer inte lämna Barcelona

Barcelonamålvakten är en ”stjärna” i laget

Trots envisa rykten om att Barcelonas målvakt Claudio Bravo är nära en flytt från Camp Nou säger klubbens internationella rådgivare Ariedo Braida nu att det inte kommer hända.

Claudio Bravo kom till Barcelona sommaren 2014 med ett kontrakt på 4 år värt circa 12 miljoner euro från Real Sociedad och är den andre chilenaren någonsin att spela för klubben efter Alexis Sánchez. Han efterträdde Victor Valdés som förstemålvakt.

Nu duggar ryktena tätt om att chilenaren ska vilja lämna klubben i det kommande transferfönstret i januari, rykten som Barcelonas internationella rådgivare Ariedo Braida bestämt dementerar. Anledningen till hans påstådda vilja att flytta skall vara för att han inte vill vara ett andrahands val till tysken Marc-Andre ter Stegen i Barcelonas Champions League matcher, där Bravo hittills inte har fått spela en minut. Braida går nu ut och förnekar dessa rykten och insisterar på att Bravo är en av stjärnorna i a-laget och inte kommer flytta.

”Han kommer inte lämna Barca”

– Han är inte till salu och vi lyssnar inte på några erbjudanden om honom. Han är en av våra stjärnor och han kommer inte att gå till någon annan, han kommer inte lämna Barca, säger Braida till El Mercuria via Goal.

Bravo har hittills spelat nio matcher i La Liga och Spanska supercupen den här säsongen, men har inte fått lov att stå i mål i en Champions League match ännu, vilket var fallet även förra året då han fick titta på när Barcelona tog hem Champions League bucklan mot Juventus.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365