bet365

City jagar Neymar och Busquets

City jagar Neymar och Busquets

Manchester City jagar två Barcelonaspelare

Enligt Daily Mail vill lagets kommande tränare Pep Guardiola värva både Neymar och Sergio Busquets.

I går ryktades det att Manchester City förbereder superbud på Neymar. Nu kommer ett nytt rykte med dessa parter inblandade. Daily Mail uppger idag att den engelska storklubben är villiga att spendera 150 miljoner pund för att knyta till sig både Neymar och Sergio Busquets.

När Guardiola tränade Barcelona gav han stort förtroende till Busquets. De har en speciell relation. Busquets sägs se Guardiola som en fadersfigur efter att Guardiola flyttade upp mittfältaren från b-laget och sedan gav honom en massa chanser i förstalaget.

Det sägs också att Guardiola var den första i Barcelona som insåg Neymars talang, även om den spanska tränaren hade lämnat klubben innan den brasilianska anfallaren anlände till Camp Nou.

För att ge utrymme till de här två värvningarna kommer City också behöva sälja några av sina nuvarande spelare. De som sägs ligga illa till är Yaya ToureJesus Navas och Wilfried Bony.

I övriga ryktas det även om att Manchester City leder jakten på John Stones och att klubben har Juventus mittfältare Paul Pogba på sin radar. Det kan alltså bli en händelserik sommar på Etihad Stadium.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply