Christiansen missar resten av säsongen

bet365
bet365

Smäll för Malmö FF – Anders Christiansen missar resten av säsongen

Den Allsvenska guldstriden är stekhet och Malmö FF slåss med IFK Norrköping om vem som ska vinna SM-guldet 2016. Nu har MFF fått en rejäl smäll i kampen om guldet – Anders Christiansen missar resten av säsongen.

Malmö FF har gått som tåget i årets Allsvenska och man leder serien med fem omgångar kvar. Men det har faktiskt varit IFK Norrköping som varit i ledningen långa stunder, inte minst under sommaren då de regerande mästarna gick som tåget. Nu leder dock MFF med fyra poäng över Norrköping och de bägge drabbar samman på söndag i en möjlig guldmatch. All info om den matchen hittar du här.

Landslagsuppehållet kom lägligt för MFF då man hade mängder av skador på bland andra Markus Rosenberg, Alexander Jeremejeff, Magnus Wolff Eikrem, Rasmus Bengtsson och Anders Christiansen. De fyra förstnämnda är i princip tillbaka och har alla möjligheter att bli friska till på söndag. Smällen är dock tuffare för Christiansen – han blir borta säsongen ut.

Låret läker långsamt

Det var i derbyt mot Helsingborgs IF som Christiansen fick avgå efter att han skadade låret. Första diagnosen var fyra veckors frånvaro, men det ser ut att bli ytterligare några veckors frånvaro enligt MFF:s naprapat Wilner Registre.
– Vi måste göra allting rätt med den här skadan. Skulle man gå igång för tidigt, skulle det kunna gå sönder ordentligt, säger MFF:s naprapat Registre till Sydsvenskan samtidigt som tidningen avslöjar att dansken troligtvis kommer missa hela säsongen.

– ”AC” är införstådd med att det är så här och det känns bättre att jobba utifrån de förutsättningarna.

I helgen väntar även ett hett Stockholmsderby i Allsvenskan och odds om vilka som tar hem hela Allsvenskan hittar du här. Du kan även ta en titt på Allsvenskan bäst betalda spelare.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply