bet365

Chicharito kan återvända till La Liga – Valencia intresserade

Chicharito kan återvända till La Liga - Valencia intresserade
bet365

Valencia sägs vilja värva Javier Hernández

Den mexikanske anfallaren som tidigare spelat i bland annat Manchester United och Real Madrid kan vara på väg att återvända till La Liga.

Då Valencia befinner sig i en tid där man behöver bygga upp ett lag under Cesare Prandelli samtidigt som man har en rik ägare i form av Peter Lim kommer man med största sannolikhet att värva in en anfallare i vinter.

Det har tidigare pratats om flertalet namn, bland annat Jackson Martínez men nu har ett nytt namn kommit upp på listan över spelare som kan ansluta till Mestalla redan i vinter.

Enligt TMW ska Valencia ha riktat blickarna mot Bundesliga och Bayer Leverkusen för att försöka värva Javier ’Chicharito’ Hernández. Det kommer dock inte bli någon lätt uppgift att värva mexikanen som vid 28 års ålder vuxit ut till en av de bästa anfallarna i den tyska högstaligan. Med 26 mål på 40 matcher förra säsongen, och sju mål på 19 matcher pågående säsong är han ett hett namn på marknaden, speciellt för Valencia.

Skulle Valencia vara seriösa med sitt intresse sägs prislappen ligga på drygt 45 miljoner euro för att köpa loss spelaren vars kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2018.

Redan i april månad öppnade spelaren för att lämna Leverkusen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply