Chelsea vill värva Diego Godin

Chelsea vill värva Diego Godin

Ser honom som John Terrys ersättare

Enligt Football Espana vill Chelsea värva Atlético Madrids mittback för att ersätta John Terry.

Tidigare den här månaden blev det bekräftat att John Terry lämnar Chelsea efter säsongen. Mittbacken kommer att lämna ett stort tomrum efter sig på Stamford Bridge. Nu jobbar klubbens ledning på att hitta en ersättare.

Idag uppger Football Espana att ersättaren kan heta Diego Godin. Atlético Madrids mittback är en spelare som klubben ser som kapabel till att utföra det jobb som Terry tidigare har utfört under sin tid hos Chelsea.

Det ryktas även om att Chelsea vill värva Diego Simeone som klubbens tränare under nästa säsong. Detta ökar sannolikheten för att Godin skulle vara intresserad av att skriva på för klubben och flytta till Premier League, då Simeone och Godin har byggt upp en stark relation under åren i Atlético Madrid.

Det ska dock poängteras att mittbacken från Uruguay trivs väldigt bra på Vicente Calderon. Han ska vara väldigt svårflörtad. I somras tackade han nej till ett erbjudande från Manchester City. En tid senare kom nyheten att Diego Godin förlänger med Atletico Madrid. Det kontraktet han då skrev på gäller till och med 2019. Detta gör att det kan bli väldigt dyrt för Chelsea att köpa honom.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365