Chelsea vill ha Thomas Müller i sommar

Thomas Müller kan bli Diego Costas ersättare i Chelsea

Diego Costa har haft en svag säsong hitintills i Chelsea och det går rykte om att spanjoren inte trivs i England. Därför har Chelsea börjat titta efter en eventuell ersättare och högst upp på önskelistan är Thomas Müller.

Vad har egentligen hänt med Chelsea, de regerande mästarna, denna säsongen? Det är svårt att se vad som har gått fel med tanke på att man har i princip samma spelare och samma tränare. Kanske var det kontroverserna med fysioterapeuten Eva Carneiro som fick hela klubben ur balans, eller är det helt en längre formsvacka?

När Chelsea spelade 0-0 mot Tottenham under söndagen så var det nya problem som fångades på kamera. Diego Costa inledde matchen på bänken och värmde upp under en längre tid i den andra halvleken. José Mourinho bytte dock inte in anfallaren och Diego Costa svarade med att slänga västen mot Mourinhos håll. Nu pratas det om att Diego Costa har tröttnat och att han vill lämna klubben i sommar.

Ersättaren heter Thomas Müller

Om Chelsea skulle bli av med Diego Costa så har man redan sett sig in på Thomas Müller. Den tyska anfallaren har länge jagats av Manchester United och under hösten har Liverpool även börjat jakten på Bayern Münchens stjärna. 26-åringen är minst sagt en jagad man i Premier League.

Trots att det ryktas om att Müller redan har förlängt med Bayern så menar The Mirror att Chelsea har pekat ut Müller som en eventuell ersättare till Diego Costa i sommar. En som inte tror på en sådan affär är legendaren Lotthar Matthäus.
– -Han behöver inte Manchester United eller Chelsea. Barcelona kanske kunde använda honom, men jag vet inte om han kan hantera deras spel.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply