Chelsea vill göra sig av med fem spelare

Antonio Conte vill dumpa fem stjärnor från Chelsea

Chelsea har haft en säsongsinledning som inte har varit helt stabil. Förra årets fiasko verkar fortfarande sitta kvar i hjärnan och det vill Antonio Conte lösa genom att dumpa fem A-lagsspelare  vinter.

Förra året slutade de regerande mästarna Chelsea på en fiaskoartad 10-plats i Premier League och det var faktiskt en bättre placering än vad man låg på under stora delar av säsongen. I somras blev det därför ny tränare, en del nya spelare och en ny satsning mot toppen. Men den har inte fungerat särskilt bra än.

Antonio Conte har haft problem med anpassningen till engelsk fotboll och hans signum, försvarsspelet, har läckt rejält. Det märkte vi inte minst i helgens 0-3-förlust mot Arsenal då både Gary Cahill och David Luiz var väldigt svaga. Svaret kan vara att dumpa fem A-lagsspelare så snart som möjligt.

Matic, Fabregas och Oscar kan lämna

Det är inte vilka spelare som helst som kan dumpas av Chelsea. Conte har informerat Roman Abramovic att han vill göra sig av med Cesc Fabregas, Nemanja Matic, Oscar, Branislav Ivanovic och Gary Cahill enligt The Times.

Istället vill han köpa en hel del nya spelare. Förutom sin före detta försvarschef Leonardo Bonucci sägs han vilja plocka in Michael Keane, Antoine Griezmann, Angel Di Maria och Alvaro Morata.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply