Chelsea uttalar sig om Mourinhos situation

bet365

Chelsea bekräftar: Förtroende för Mourinho

Skriver i ett pressmeddelande på sin hemsida att man har fullt förtoende för både tränare och trupp.

Efter att förra säsongen ha vunnit Premier League mer eller mindre överlägset har säsongen 2015/2016 inte startat särskillt bra för Jose Mourinho och Chelsea. Laget har endast tagit åtta poäng på åtta omgångar och nu sägs det att spelare och fansen är missnöjda med sin tränare, något som Stamford Bridge-klubben nu förnekar i ett meddelande på sin officiella hemsida.

– Klubben vill göra klart att Jose fortsätter att ha vårt fulla stöd. Precis som han själv sa har resultaten inte varit tillräckligt bra och lagets insatser måste bli bättre. I vilket fall som helst tror vi att vi har rätt tränare att göra något bra av säsongen och att vi en trupp som är kapabel till att göra det, skriver The Blues på sin hemsida på måndagseftermiddagen.

Fejden med Wenger har varit i fokus

Trots att Mourinho inte haft resultaten med sig under inledningen av säsongen har portugisen inte slutat med att jämt pika Arsenal-tränaren Arsene Wenger. Chelsea-tränaren har vid flera tillfället uttalat sig indirekt om fransmannen, speciellt efter lagens möte i miten av september där Chelsea tillslut kunde vinna med 2-0 efter mål av Kurt Zouma och Eden Hazard.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365