Chelsea trappar upp i jakten på Real Madrids Pepe

Chelsea trappar upp i jakten på Real Madrids Pepe

Antonio Conte vill värva Pepe – som vill stanna i Real Madrid

Enligt Daily Mirror vill Chelsea värva den portugisiske mittbacken om han inte kommer överens med Real Madrid om ett nytt kontrakt.

Real Madrids försvarare Pepe kommer rikta blickarna mot Stamford Bridge och en flytt till Chelsea om han inte kommer överens med den spanska huvudstadsklubben om en förlängning, detta enligt Daily Mirror.

De senaste uppgifterna är att Real Madrid ska ha erbjudit spelaren ett nytt kontrakt men att Pepe endast kommer gå med på att skriva på om det är längre än ett år, detta enligt AS.

 

”Vill spela karriären ut i Real Madrid”

Spelaren själv tvekar inte på vad hans framtidsplaner är. Efter att ha anslutit till Santiago Bernabéu-klubben sommaren 2007 och ett kontrakt som sträcker sig till nästa sommar säger stjärnan efter 5-1-vinsten mot Legia Warszawa att han vill spela karriären ut i sin nuvarande klubb.

– Jag är lugn och säker, jag vill hjälpa Madrid och jag hoppas klubben hör av sig till mig först och löser situationen. Jag känner ingen stress då folket i klubben vet att detta är mitt hem, säger Pepe och fortsätter.

– Jag har redan sagt till att jag hoppas vara i Real Madrid under hela min karriär, mitt mål är att lägga skorna på hyllan i denna klubben, avslutar han.

Spelaren har även vid ett tidigare tillfälle sagt att han vill stanna i Real Madrid.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply