Chelsea och Manchester City slåss om Leonardo Bonucci

Chelsea och Manchester City slåss om Leonardo Bonucci

Leonardo Bonucci på Premier League-klubbarnas radar

Enligt brittisk media ska de båda storklubbarna vara intresserade av att värva försvararen som spelat i Juventus sen 2010 då han kom från Bari.

Chelsea är beredda att lägga ett rekordbud för att värva Leonardo Bonucci från Juventus. Summan sägs ligga på hela 660 miljoner kronor och Antonio Conte ska försöka övertala försvarsjätten till en flytt under vinterns transferfönster. De båda har tidigare jobbat tillsammans under Contes tid i den svartvita klubben och nu kan de alltså återförenas om en affär skulle komma att bli av.

Det är brittiska The Telegraph som kommer med uppgifterna om att Roman Abramovich ska ha lovat klubbens italienske tränare att lägga det enorma budet på 29-åringen som innebär att Bonucci kan bli världens dyraste försvarare. Trots det höga budet är Chelsea inte ensamma om att försöka knyta till sig Bonucci, även toppkonkurrenten Manchester City ska ha som plan att köpa Bonucci vars kontrakt sträcker sig till och med 2020. Bonucci förlängde sin överenskommelse med Juventus så sent som 2015.

Sen tidigare står det klart att mittförsvararen nobbat både Manchester United och Chelsea för att stanna i Turin och fortsätta spela i Juventus.

SE ÄVEN: Leonardo Bonucci om flyttrykten: ”Är gift med Juventus”

SE ÄVEN: Topp 10: Bästa försvarare i FIFA 17

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply