Chelsea och Liverpool förhandlar med Ruben Neves

Chelsea och Liverpool förhandlar med Ruben Neves

Ruben Neves kan säljas till Chelsea eller Liverpool

Portos jättetalang Ruben Neves har varit ordinarie på de portugisiska giganternas mittfält i två år trots sina 19 år. Snart kan han dra flyttlasset vidare då både Chelsea och Liverpool för förhandlingar med Neves agent.

Ruben Neves kom fram hösten 2014 ur ingenstans och märktes speciellt i Champions League. För sitt Porto säkrade han upp mittfältet med sitt sittande mittfältsspel och han styrde spelet oerhört moget trots att han bara var 17 år. Den utvecklingen har också fortsatt stadigt i två års tid och nu är Neves till och med portugisisk landslagsman.

Hans talang har heller inte varit någon hemlighet för storklubbar runt om i Europa. Först visade Arsenal sitt intresse och därefter kom Chelsea upp på tapeten. Den extremt lovande mittfältaren kommer troligtvis byta klubb inom kort för att spela på en ännu högre nivå. Närmst till hand ligger nu Chelsea och Liverpool som båda pratar med Neves agent.

Kostar över 400 miljoner

Enligt Calciomercatoweb har både Chelsea och Liverpool inlett förhandlingar med Neves agent Jorge Mendes. Man har dock inte börjat prata med Porto än, utan man känner bara av läget med Mendes om hur Neves tänker kring framtiden.

Man kommer tvingas betala drygt 400 miljoner kronor om man ska lyckas köpa loss Neves enligt samma sida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply