Chelsea fortsätter att vinna

Norwich har haft en minst sagt svag inledning av säsongen, främst i försvaret där allt kommer förbi. Chelsea däremot har imponerat och kommer närmst ifrån en vinst mot Nordsjaelland borta och Arsenal borta.

Norwich skulle ta ledningen efter 11 minuter då Hoolahan slog ett inlägg till Barnett som i sin tur nickade ner bollen kallt till Holt, och Holt gjorde inga misstag. Bara tre minuter efter kvitterade Torres efter att Mata klackade bollen till Ivanovic som slog ett inlägg som spanjoren nickade in.

Torres hade ett akrobatiskt läge när han försökte sig på en bicycleta, men försöket tog på Russel Martin. Bollen kom dock till Lampard som inte gjorde några misstag och satte 2-1 innanför straffområdet.

Efter en halvtimme kontrade Chelsea när Mata fick bollen på egen planhalva. Han kunde vandra ensam med bollen innan han friställde Hazard efter en fin boll igenom försvaret. Hazard i sin hand placerade in trean fint bakom Ruddy.

I andra halvlek kom ett mål till. Oscar slog ett inlägg som studsade igenom hela boxen till Mata, som reflexmässigt klackade bollen till Ivanovic som i sin tur dundrade in en boll i nätet som inte var helt otagbar för Ruddy i målet.

Vinsten innebär att Chelsea behåller sin serieledning och att det blir allt mörkare för Norwich i andra delen av tabellen.