Chelsea budar på Toni Kroos

Chelsea vill knyta åt sig Real Madrids mittfältsstjärna

Ska Chelsea står för januarifönstrets största bomb? Enligt spanska Fichajes har Londonklubben nämligen lagt ett bud på Real Madrids mittfältskreatör Toni Kroos. 

Att Chelsea haft en tung första halva på säsongen är knappast något som gått någon fotbollsintresserad förbi. Londonklubben parkerar på den nedre halvan av tabellen och valde för ett par veckor sedan att sparka huvudtränaren Jose Mourinho. Det kommer därför inte som någon överraskning att klubben nu siktar på att förstärka sin trupp under januarifönstret, bland annat har man tittat på en ny mittfältare där spelare som Cesc Fabregas och Nemanja Matic underpresterat. Nu uppger spanska Fichajes att Real Madrids Toni Kroos står högt upp på önskelistan.

Bud redan lagt

Enligt den spanska sajten har Londonklubben lagt ett bud på 40 miljoner pund för den tyske landslagsmittfältaren, som startat 17 av 19 ligamatcher i Real Madrid-tröjan den här säsongen. Men enligt sajten ska tysken trots speltiden vara missnöjd med situationen i Madridklubben. Nu erfar man att den passningsskicklige mittfältaren vill lämna.

Fler Premier League-klubbar intresserade

Chelsea ska dock inte vara ensamma om att vara intresserade av Kroos signatur. Även ligakonkurrenterna Liverpool och Manchester United ska vilja knyta åt sig 26-åringen.

Kan bli Zidanes första offer

Skulle Toni Kroos lämna Real Madrid i januari blir han troligtvis den första spelaren att lämna under den nye tränaren Zinedine Zidanes styre.

Mittfältaren har gjort två mål på 38 ligaframträdanden för Real Madrid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply