Champions League Onsdag

AC Milan – Celtic: Skottarna var nära att missa gruppspelet i år, i sista kvalomgången torskade de första matchen 0-2 borta mot Shaktar Karagandy, men vann 3-0 hemma. Det känns lite typiskt för Celtic, de kan göra riktigt bra resultat i Champions League…hemma. På bortaplan har de inte åstakommit mycket i Europa, och jag tror inte Lustigs lag har någon chans borta mot Milan. Vi spelar Milan, 1.50 för hemmaseger hos Bet365.

Atletico Madrid – Zenit: Atletico har startat La Liga urstarkt med fyra raka vinster. Zenit är inte ofarliga, men försvaret kan vara skakigt ibland. Vi tror på hemmaseger och chans på många mål.

Austria Wien – FC Porto: Svår match att rekommendera något spel på, Porto har sålt av många stjärnspelare, men borde ändå slå de österrikiska nykomlingarna. 1.50 på ett bortalag känns dock lite tunt. Vi avstår denna match.

Barcelona – Ajax: När man ska möta Barca på Camp Nou känner sig nog många lag slagna på förhand. Med nyförvärvet Neymar brevid Messi så siktar klubben på seger i turneringen, allt annat vore ett misslyckande. Ajax är inte dåliga men hemmasegern känns klar. En rak etta ger inte mycket pengar tillbaka, så vi spelar Barca -2.5 mål för 2.02 hos Bet365.

Chelsea – Basel: Chelsea har haft tur med lottningen, grupp E ser relativt enkel ut och vi förväntar oss hemmasegrar på Stamford Bridge i gruppspelet. Basel gjorde bra ifrån sig i förra säsongens Europa League, men fick stryk i semin av just Chelsea. Vi lirar Chelsea -1.5 för 2.10.

Marseille – Arsenal: En riktigt öppen match i en riktigt öppen grupp. Özil or Giroud är spelklara för Londonlaget, som får gälla som knappa favoriter trots bortaplan. 3.40 på oavgjort hos Bet365 ser lite högt ut, misstänker att inget av lagen skulle vara alltför missnöjda med en pinne i premiären.

Napoli – Dortmund: Grupp F är som sagt ett riktigt getingbo. Både Napoli och Dortmund har vunnit samtliga sina matcher i Serie A respektive Bundesliga. Tyskarna är knappa favoriter, men vi chansar på hemmaseger till oddset 3.30 i en extremt öppen match.

Schalke – Steaua Bucuresti: Tyskarna är det bättre laget,  men formen har inte varit något vidare de senaste veckorna. Vi avstår spel.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply