Cesc Fábregas allt närmare flytt från Chelsea

Cesc Fábregas allt närmare flytt från Chelsea

Chelsea vill göra sig av med Cesc Fabregas

Enligt brittisk media ska Antonio Conte inte räkna med Cesc Fabregas och nu kan spanjoren komma att lämna Chelsea under vinterns transferfönster.

Cesc Fábregas kan vara väldigt nära att lämna Chelsea, det rapporterar Sunday Express som avslöjar att Antonio Conte inte räknar med mittfältaren.

Sedan tidigare finns trion med N’Golo Kanté, Nemanja Matic och Oscar i truppen där samtliga går före spanjoren och Conte ska nu ha meddelat klubbledningen att lyssna på bud för att sälja Fábregas under det kommande transferfönstret.

Kan hamna i Serie A

Det har pratats mycket om var Fábregas kommer spela efter sin tid på Stamford Bridge och det mesta pekar på att det blir Serie A. I Italien är det framförallt AC Milan som det ryktats mest om med sina nya ägare, detta samtidigt som Juventus ska vara ett alternativ.

Tidigare har det även kommit rapporter om att spelaren kan göra ännu en förbjuden flytt, spanjorens flytt till Chelsea uppskattades inte av Arsenals supportrar och för några veckor sen kom uppgifter om att Cesc Fabregas kan hamna i Real Madrid. Den spanska huvudstadsklubben har åkt på ett transferförbud men kommer överklaga igen vilket gör att man kan ha möjligheten att värva i vinter.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply