bet365

Casillas: ”Jag förstår att folket kan ha tröttnat”

Efter matchen mot Athletic Club visade Iker Casillas sin uppskattning för hemmapublikens kärlek. ”Det som är fint är att folket står bakom laget, vi gick ut och vann allt. Publiken kräver mycket och när en spelare gör bra ifrån sig är det på grund av publikens stöd.” berättade målvakten.

Casillas fortsatte och berättade om lagkänslan och hur man själv känner i nuläget: ”Det viktigaste nu är att vi måste få tillbaka självförtroendet. vi befinner oss i ett moment där allt där som pratas om mig är positiva saker”.

 Casillas passade även på att berömma sin lagkamrat Cristiano Ronaldo: ”Det var en fin och levande match. Cristiano håller på att slå alla möjliga rekord, jag har inget negativt att säga om honom.” berättade målvakten som även fick nämna några ord om sig själv: ”Jag har fått spela flera matcher nu i ligan och det är på egna meriter. Jag har spelat på toppnivå i många år och jag förstår om det finns personer som har tröttnat på att se mitt ansikte.” avslutade målvakten som härnäst är uttagen till Spaniens landslagstrupp.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply