Carlos Bacca placerad på övergångslistan av Milan

Milan har placerat stjärnan Carlos Bacca på transferlistan

Carlos Bacca hade en fin debutsäsong i Milan med hela 18 Serie A-mål på 35 matcher. Trots det har Milan valt att placera colombianen på transferlistan menar tidningen Express.

Förra sommaren var Carlos Bacca ett hett namn i Europa. Sevillas dåvarande skyttekung hade stått för över 20 mål i La Liga och det gick prat om både Bayern München och ligakonkurrenterna Real Madrid. Valet föll ändå överraskande nog på Milan som satsade mot toppen av Serie A efter ett antal år på dekis.

Milan lyckades väl inte nå tillbaka till den absoluta toppen av Serie A trots Baccas närvaro. Colombianen smällde in imponerande 18 ligamål i ett tveksamt Milan. Italiensk media sade under våren att Bacca vill stanna en säsong till i Milan, men nya uppgifter under lördagen säger att Milan har placerat Bacca på övergångslistan.

Kan köpas för 250 miljoner

Enligt Express har Milan satt en prislapp på knappt 250 miljoner kronor för den 29-åriga anfallaren. Både West Ham och Leicester sägs vara intresserade av Bacca. Milan behöver kanske sälja en anfallare med tanke på gårdagens köp.

Flera fotbollssajter värderar Bacca, som just nu är på Copa America med sitt Colombia, till lite mer än 200 miljoner kronor.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365