Brassetalangen diskuterar förlängning med Arsenal

År 2010 meddelade Arsenal att man kom överens med Fluminenses stora talang Wellington Silva. Sommaren 2011 anlände han i London, men utan ett arbetstillstånd. Därför har han varit på lån i Spanien i 4 år för 5 olika klubbar; Levante, Alcoyano, Ponferradina, Real Murcia och just nu Almeria i La Liga. Där går det bra för 22-åringen och hans prestationer ser ut att ge honom ett nytt kontrakt med Arsenal.

Yttermittfältaren har ännu inte gjort någon match för Arsenals A-lag men Arsenals scouter ska vara mycket nöjda med Wellingtons utveckling i La Liga och i Brasiliens U21-landslag. Till Marca meddelar han de nya förhandlingarna med Arsenal.

– Mina representanter pratade med mig nyligen eftersom de förhandlar om en förlängning. Jag har just nu bara ett år kvar i Arsenal. Dem vill ha med mig på deras försäsong och jag är väldigt glad över dessa nyheter.

– Sedan Arsenal värvade mig har min dröm varit att spela med dem en dag. Jag hoppas jag presterar väl under försäsongen så att jag får stanna där.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply