Brasilianare kan ersätta Dimitriadis

Mitchell Lopez kan ersätta Panos Dimitriadis i AIK

Ett nytt ansikte dök idag upp på AIK:s träningsanläggning, enligt uppgifter kan det vara han som är Dimitriadis ersättare på det centrala mittfältet.

Under gårdagen offentliggjorde AIK på sin hemsida att man säljer Panos Dimitriadis till turkiska Genclerbirligi. AIK ska nu vara på jakt efter en ersättare för Dimitriadis på det centrala mittfältet och på dagens träning fanns brasilianaren Mitchell Lopez på plats, en spelare som nu ska provträna med AIK under en tid.

– Jag fick nyss reda på att jag ska börja provträna med klubben. Jag kommer även att spela två matcher med AIK:s U21-lag i slutet av juni, säger Lopez i en intervju till Matchdax.

Lopez har sedan tidigare provtränat med den franska Ligue 2-klubben Dijon FCO och Superettan-klubben AFC United utan resultat. Under provspelet med AFC United fick Lopez spela en träningsmatch mot AIK.

– Jag antar att det var där som de fick upp ögonen för mig, säger 21-åringen.

Mitchelle Lopez är liksom Panos Dimitriadis en central mittfältare som jobbar hårt på planen.

– Jag antar att det är därför de har kallat hit mig. Jag är en central mittfältare som jobbar mycket box till box. Mina bästa egenskaper är min flexibilitet – jag kan ta många positioner – och har en god fysik, avslutar han.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply