BP tog viktig bottenpoäng

En match som kunde haft allt. Det hade den inte. Det var en regnig afton med två kompakta försvar. 0-0 slutade matchen som knappt hade målchanser.

Två bra defensiva lag skrapade fram en handfull målchanser – tillsammans. Åtvidaberg var laget som skapade mest, dock nästan inget på mål. Matchens bästa chanser kom under de sista tio minuterna.

Åtvidabergs Imad Zatara skulle få matchens bästa chans. Ett skott som smet precis utanför stolpen. Imad skulle istället dra på sig en varning efter en kapning vid mittplan, vilket betyder att han är avstängd nästa match.

Brommapojkarna kom till matchen med tre raka segrar i bagaget, men det syntes att man saknade avstängde Andreas Eriksson. För Åtvidaberg saknades tränaren Peter Swärdh som fick sitta på läktaren efter sin utvisning.

0-0 stod sig som sagt matchen ut, och formstarka Brommapojkarna fick med sig en poäng i bottenstriden, medan för Åtvidaberg var det en poäng i ingemansland. 

I och med poängen har Brommapojkarna nu sex poäng ner till Öster på kvalplats, och dessutom även Gefle bakom sig. Just Öster och Gefle möts på söndagen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365