Bournemouth vill värva Stephan El Shaarawy

Bournemouth vill värva Stephan El Shaarawy

Premier League-nykomlingen är intresserade av den italienske anfallaren

Bournemouth är lite smått kända för att vara vågade i sina transferfönster och den här vintern är inget undantag. Enligt rapporter så ska de ha lagt en ambitiös efterfrågan på AC Milan strikern Stephan El Shaarawy.

Bournemouth, den lilla klubben på den södra engelska kusten, har varit vågade i en del transfermanövrar i januari och de kollar åt den italienska marknanden, nu senast har de fått upp . Detta då de affärsuppgörelserna där gör att de kan få kvalitetsspelare med möjlighet att köpa snarare än att binda upp sig till spelare som skulle kunna få dem att krascha ekonomiskt om de skulle flyttas ner. El Shaarawy har varit på lån hos Monaco men har haft svårt att hitta formen. Milan, som sitter i en tight ekonomisk kris, måste ovilligt lyssna på pengaerbjudanden och Bournemouth var villiga att gå med på en låndeal med chans att förlänga permanent för 10 miljoner pund enligt Daily Mail. Shaarawy själv ska enligt rapporter själv föredra att stanna i Italien och Roma sägs vara favoriter att värva honom.

El Shaarawy är känd under smeknamnet ”Faraon” för att hans pappa är egyptier. Han har också frekvent blivit ansedd som en av de mest lovande unga spelarna i hans generation och 2012 blev El Shaarawy utnämnd som en av toppspelarna född efter 1991 av Don Balón. Han var även listad på plats 52 i The Guardians lista över de bästa fotbollsspelarna i världen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply