Borussia Dortmund kräver 370 miljoner för Mkhitaryan

Chelsea förbereder bud på Henrikh Mkhitaryan

Henrikh Mkhitaryan  kan lämna Dortmund för Manchester United

En av sommarens stora transferkarusell ser ut att vara Henrikh Mkhitaryan. Arsenal, Chelsea och Manchester United uppges alla vilja ha armeniern, men om man ska få loss honom så kommer man behöva betala närmre 400 miljoner.

Borussia Dortmund har redan tappat en av sina viktigaste spelare i sommar – Mats Hummels lämnade för Bayern München.  Det har tyvärr handlat mycket om vilka fler spelare som kommer lämna klubben; blir Pierre-Emerick Aubameyang kvar? Kommer Marco Reus fortsätta vara lojal? Lockar Premier League allt för mycket för Henrikh Mkhitaryan?

Det flitigaste ryktet är det om Mkhitaryans vara eller inte vara i Dortmund. Flera engelska lag uppges jaga armeniern väldigt intensivt och Dortmund ska vara villiga att släppa honom om rätt bud trillar in. Nu menar tyska tidningen Kicker att man kommer låta Mkhitaryan lämna om man får ett bud på 40 miljoner euro.

Chelsea, Arsenal och Manchester United är intresserade

Flera engelska medier som Sky Sports, BBC och The Guardian har rapporterat om Chelseas, Arsenals och Manchester Uniteds intresse i 27-åringen. Nu har man alltså fått ett definitivt besked för vad som krävs för att göra Mkhitaryan till sin.

40 miljoner euro sägs Dortmund krävas, vilket är drygt 373 miljoner kronor.

Borussia Dortmund har också sålt Ilkay Gündogan till Manchester City i sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365