BOMBEN: Andreas Isaksson återvänder till Djurgården

bet365
BOMBEN: Andreas Isaksson återvänder till Djurgården

Djurgården värvar Andreas Isaksson

Strax innan lunchtid på torsdagen bekräftar Djurgården att Andreas Isaksson bryter kontraktet med Kasimpasa för att återvända till Allsvenskan och Djurgården.

Andreas Isaksson återvänder till Allsvenskan efter flera år utomlands. Smygehamnssonen som representerat bland annat Manchester City, Juventus och PSV Eindhoven har skrivit på ett kontrakt med den svenska huvudstadskluben och ansluter direkt efter att ha rivit sitt kontrakt med sin turkiska klubb Kasimpasa där han huserat under de tre gångna säsongerna.

– Det känns fantastisk kul att komma tillbaka, det är som att komma hem igen. Bosse hörde av sig, la ut frågan och jag tänkte till en sekund – sedan var det klart att jag skulle komma hem igen. Det krävdes ingen övertalning eller betänketid utan det kändes helt självklart att jag skulle hem till Djurgården.

 

Isaksson har tidigare spelat i den randiga tröjan mellan 2001 och 2004 och det var även då som karriären tog fart på riktigt.

– Det blir härligt att komma tillbaka på Kaknäs och få avsluta karriären där. Även om jag inledde i Trelleborg så var det i Djurgården som allt egentligen började och min karriär sköt fart. Vi hade underbara år med ett kanonlag och två SM-guld så det känns skönt att få sluta cirkeln nu, säger Andreas som börjar träna med laget redan på fredag och får lära känna en ny upplaga av DIF.

– Jag känner till laget bra men har inte total koll på alla spelare. Eftersom jag varit utomlands så länge har jag inte sett så mycket av matcherna. Men jag har ju hela tiden följt DIF i tidningarna och kollat tabellen. Jag vet ju att det har gått lite tyngre på sistone, om man bortser från senaste matchen mot Göteborg, men det tabelläget ska vi se till att vända på nu.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply