Bolton segrade hemma mot Watford

Bolton, som blev nedflyttade från Premier League under fjolsäsongen, har haft en svajig inledning på säsongen i Championship. Men under lördagen tog de sin andra seger på fem matcher när de lyckades besegra Watford med 2-1 hemma på Reebok Stadium.

Hemmalaget fick en drömstart när Matt Mills redan efter tre minuter satte dit matchens första mål efter en hörna signerad Chris Eagles. Samme Eagles spelade sedan fram Kevin Davies till 2-0-målet på en frispark med knappa fyra minuter kvar av första halvlek.

Watford-managern Gianfranco Zola lät nyförvärvet Manuel Almunia från Arsenal vakta buren och han fick ta emot sju avslut från Bolton. Utöver det tveksamma ingripandet vid 1-0-målet när han tappade in bollen gjorde han en bra prestation.

De tillresta bortafansen fick lite hopp i den 57:e minuten när högerbacken Lloyd Doyley fick bollen ute till höger, en meter utanför straffområdet. Han provade en fräckis genom att försöka skruva in bollen i det bortre hörnet, vilket han lyckades med. Ett oerhört vackert mål.

Bolton-kaptenen Kevin Davies hade chansen att punktera matchen i slutet när han fick ett drömläge att nicka in 3-1. Helt ostört från sju meters håll nickade han dock rakt i famnen på Almunia.