Blytung Betis-seger mot Levante

Ligatian Levante tog emot den avhängda ligajumbon Real Betis hemma på Estadi Ciutat de València.

Efter knappa kvarten spelad skulle gästerna öppna matchens målkonto. Mannen med det sköna namnet, Salva Sevilla, tryckte distinkt in ledningsmålet rakt upp i nättaket efter en retur.

Hemmalaget skulle dock få sin revansch då Pape Diof bombade in kvitteringsmålet strax utanför straffområdet bakom en chanslös Antonio Adán i Betis-målet.

Med 20 minuter kvar av ordinarie tid skulle ligajumbon återigen ta ledningen. Denna gång genom inbytte Jorge Molina, som utnyttjade en omställning på bästa möjliga sätt.

Sju minuter senare skulle gästerna från Sevilla dryga ut sin ledning. Ruben Castro var påpassligt framme på en målvaktsretur och petade in trean.

Matchen slutade 3-1 till bortalaget, som därmed tar tre blytunga poäng i kampen om fortsatt La Liga-spel till nästa säsong. Levante å sin sida får kämpa vidare i La Ligas ingemansland.