Blåvitt-stjärnan tackade nej till bud från utlandet

Den formstarke dansken tackade nej till ett bud från Ryssland. Det berättar han om för GT dagen efter att han avgjorde Göteborgsderbyt mot Häcken med ett hattrick.

Runt denna tid förra året anlände en viss Sören Rieks till den Allsvenska kolossen IFK Göteborg, och än så länge har parterna tillsammans varit en lyckad historia. Det har blivit 11 mål på 45 matcher i den blåvita tröjan, men det är framförallt under denna säsong han har imponerat. Med fyra mål och tre assist har han gjort sammanlagt sju poäng för klubben på sina 17 matcher, där han har startat samtliga.

Nobbade ryskt bud

Han krönte sin fina form med ett hattrick i Göteborgsderbyt mot BK Häcken, en match som Blåvitt vann med 4-0. Nu berättar han om att det har funnits intresse för honom, och att han har nobbat ett bud från ryska Krylla Sobetov.

– Det stämmer att jag har tackat nej till bud. Tajmingen är inte rätt. Jag och familjen trivs jättebra i Göteborg och jag vill gärna stanna kvar och hjälpa IFK att vinna guld. Och spelar vi så stabilt som vi gjorde i dag resten av säsongen har vi goda möjligheter, säger han till GT.

Budet ska ha varit värt omkring sex miljoner kronor, något som IFK Göteborg ska ha accepterat.

 

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply