Betis presenterade sitt nya projekt

Betis presenterade igår sitt projekt om att renovera sin träningsanläggning Ciudad Deportiva Luis del Sol. Arbetet kommer att starta efter vid jul nästa år och kommer att pågå under ett år. Man renoverar inte bara själva anläggningen. Man bygger även ut den för att plats för kontor och andra modernigheter. 

  Trots att arbetet kommer att ta ett år behöver A-laget bara träna på annan mark i högst fem månader. Om så är fallet kommer man att kommer man att få träna på Estadio de La Cartuja och inte återvända förrän början av säsongen 2013/2014. Ändringarna betyder att ungdomslagen i Real Betis kommer att få spela sina matcher på en miniarena som kommer att vara väldigt vänlig för åskådarna.

  Kostnaden kommer att ligga på runt €2,5 miljoner och då kommer man även att få en parkering under marken, ett nytt gym och ett nytt ställe för klubben att behandla skadade spelare. Förhoppningen är att man ska kunna gå igenom hela rehabiliteringsprocessen på anläggningen utan att behöva åka till något annat ställe.

 

Källa: Marca.com

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply