Beskedet: Pekalski svårt skadad igen

Ivo Pekalski olyckligt skadad igen

Den före detta Malmö FF-spelaren som numera spelar i BK Häcken skadade sig i matchen mot Falkenberg och nu väntar en lång tid av rehabilitering.

Ivo Pekalski har inte haft en lätt karriär som fotbollsspelare. Under tiden i Malmö-tröjan var han en allsvenskans kanske mest lovande mittfältare men skadorna gjorde att han var tvungen att tillbringa en längre tid åt rehabilitering. Under tiden hann man få in ersättare och när 24-åringen väl kom tillbaka var det svårt för honom att ta tillbaka sin startplats då han inte alls höll samma kvalité som innan skadan.

I matchen mot Falkenberg skadade sig Lundasonen igen och ser nu ut att vara borta i upp emot ett år.

– Dessbättre är menisk och brosk inte skadat, inte heller finns skelettskador. Det kan bli frågan om operation, men det vi inte än, säger sjukgymnasten Patrik Ghazarian till tidningen.

Skulle allting gå som det ska kan Pekalski vara tillbaka till nästa års säsongsstart men han kan också tvingas bli borta från spel ända tills slutet av nästa säsong.

Det var inte bara Pekalski som skadade sig i matchen mot Falkenberg, det gjorde även hans ersättare Samuel Gustafson som tvingades lämna matchen, för Gustafsons del ska det dock endast handla om en lindrig hjärnskakning och spelaren väntas vara tillbaka till söndagens match mot Norrköping.

 

Källa: GP.se

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365